Antena Meniu Search
x

Cu benzina pe zero, o artistă de circ şi-a tractat maşina prin centrul Londrei cu un cârlig agăţat în păr

Ce le rămâne oamenilor de făcut în toiul crizei de combustibil din Marea Britanie, când nu mai au benzină? Pentru Anastasia Sawicka, artistă de circ şi finalistă a unei celebre emisiuni de talente din Regatul Unit, răspunsul a fost extrem de simplu. Şi-a tractat singură maşina, folosindu-se de părul ei rezistent.

de Redactia Observator

la 11.10.2021, 12:00

Anastasia Sawicka, artistă de circ, şi-a tractat singură maşina, folosindu-se de părul ei extrem de rezistent
Anastasia Sawicka, artistă de circ, şi-a tractat singură maşina, folosindu-se de părul ei extrem de rezistent - Circus of Horrors

Anastasia Sawicka, vedeta Circus of Horror în vârstă de 34 de ani, se temea că va fi nevoită să-şi întrerupă turneul din cauza lipsei de combustibil. Dar artista de circ, fostă finalistă a unei celebre emisiuni de talente din Marea Britanie, avea o soluţie mai puţin obişnuită la îndemână, arată Mirror. Şi-a tractat maşina până la cea mai apropiată benzinărie cu ajutorul unui cârlig agăţat în păr. Trecătorii au rămas uimiţi la vederea femeii de origine poloneză, care a circulat astfel prin centrul Londrei.

Anastasia are cel mai rezistent păr din lume

Anastasia este înregistrată în Cartea Recordurilor drept persoana cu cel mai rezistent păr din lume. "Nu cred că există un mod mai ecologic să mergi cu maşina", spune ea. Femeia a renunţat la studiile în biochimie pentru a se alătura circului şi a petrecut ani de zile antrenându-se pentru spectacolele în care părul său îi susţine întreaga greutate, în aer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Cu benzina pe zero, o artistă de circ şi-a tractat maşina prin centrul Londrei cu un cârlig agăţat în păr