Două mașini au fost înghițite de o groapă apărută în asfalt, adâncă de șase metri, la Roma - VIDEO

De Redactia Observator.
Publicat: 26.05.2021, 11:06.
Actualizat: 26.05.2021, 11:06

Două mașini au fost înghițite de o groapă apărută în asfat, peo stradă din Roma. Fenomenul cunoaște o creșetere semnificativă din cauza tunelurile subterane ale orașului, a canalizărilor și  siturilor antice, potrivit Institutului italian pentru protecția mediului.

Două mașini au fost înghițite de o groapă apărută în asfalt, adâncă de șase metri, la Roma

Două mașini au fost înghițite de o groapă apărută în asfalt, adâncă de șase metri, la Roma

Profimedia Images

Două mașini au fost înghițite de o o groapă adâncă de 6 metri, apărută în asfalt, în Roma, una dintre multele doline care au distrus străzile capitalei italiene, în ultimii ani.

A post shared by Welcome To Favelas (@welcometofavelas__)

Citește și:

Un Mercedes SUV și o mașină Smart au căzut în craterul adânc de 6 metri, pe Via Zenodossio din cartierul Torpignattara. Nimeni nu a fost rănit în incident, potrivit informațiilor din presa italiană. Ziarul Corriere della Sera a declarat că unii locuitori din zonă s-au plâns în urma unei scurgeri de apă, în ultimele zile.

În ianuarie 2020, o clădire aproape de Colosseum a trebuit să fie evacuată după apariția unei doline. În luna mai a aceluiași an, o groapă adâncă de 2,5 metri a apărut în piața din fața Panteonului, dezvăluind pavele care datează în jurul anului 27 î.Hr. Deși piața este un loc aglomerat datorită turiștilor, în acea perioadă locul a fost pustiu din cauza restricțiilor COVID și nimeni nu a fost rănit.

Astfel de incidente au afectat și alte orașe italiene. La începutul lunii ianuarie, o groapă uriașă a apărut în parcarea unui spital din Napoli, înghițind mai multe mașini și forțând închiderea temporară a unei reședințe din apropiere pentru recuperarea pacienților cu Covid-19. În mai 2016, zeci de mașini au fost înghițite de o groapă, în Florența, scrie The Guardian.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.