Antena Meniu Search
x

Video Extravaganţa unei familii de milionari: suma uriaşă plătită pe decoraţiuni de Crăciun, într-o casă unde vor sta doar 36 de ore

Brad împodobit în fiecare cameră, decoraţiuni cu pietre preţioase şi iglu-uri în mijlocul sufrageriei. În această atmosfeă petrec vedetele sărbătorile de iarnă. Iar atunci când banii nu sunt o problemă, bugetul pentru decoraţiuni sare şi de jumătate de milion de euro. Influneceriţe de profesie, surorile Kardashian sunt celebre şi pentru modul opulent în care sărbătoresc Crăciunul. În acest an, decorul pare să fie scos dintr-un glob de cristal

de Redactia Observator

la 16.12.2023, 21:10

Vezi și

Surorile Kardashian au făcut o tradiţie din a-şi etala decoraţiunile de sărbători. Kim s-a întrecut pe ea însăşi şi a adus 12 brazi în reşedinta din Los Angeles. În camera fiicei sale, North, sunt cel puţin cinci brazi. Nu toţi sunt împodobiţi, însă cei care sunt au decoraţiuni de la un brand de lux.

Cum şi-a decorat Kim Kardashian casa de Crăciun

Terasa casei pare chiar o pădure de brazi. Iar pentru a intra şi mai bine în spiritul sărbătorilor, un pianist le cântă copiilor în fiecare zi. Nici surorile ei mai mici nu s-a lăsat mai prejos. Khloé și-a instalat şi ea în sufragerie mai mulți brazi. Iar Kylie și-a pus un brad înalt de 12 metri în mijlocul casei.

Jennifer Lopez a optat pentru auriu în bradul de Crăciun, iar Paris Hilton a pariat pe alb şi crem în acest an. Pentru vedete, dar şi pentru bogaţii lumii magia sărbătorilor e nepreţuită.

Pe acelaşi subiect

Extravaganţa unei familii de milionari

O familie de milionari stă câteva ore în Regat, dar are planuri mari "Au un buget de un sfert de milion de lire sterline pentru decorațiunile și pomul de Crăciun, dar plănuiesc să stea la Londra numai 36 de ore", spune James Taylor, manager de proprietăți.

Clienţii cu bani au şi alte pretenţii de la designerii lor: unii vor igluuri în case sau chiar trenuleţe care să circule printre brazii împodobiţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » Extravaganţa unei familii de milionari: suma uriaşă plătită pe decoraţiuni de Crăciun, într-o casă unde vor sta doar 36 de ore