Antena Meniu Search
x

Farul Marshall Point din "Forrest Gump", zguduit din temelii şi lovit de fulger. "A ars totul, lumina, sirena"

Farul Marshall Point, înfiinţat în 1832 şi care a apărut în filmul "Forrest Gump", este în beznă de joi, când un fulger a provocat avarii iluminatului şi sirenei de ceaţă şi a deteriorat circuitele asociate, a declarat Nat Lyon, directorul farului şi muzeului Marshall Point Lighthouse and Museum.

de Redactia Observator

la 03.08.2023, 09:54

Farul din "Forrest Gump", lovit de fulger
Farul din "Forrest Gump", lovit de fulger - Profimedia

Farul care apare în filmul "Forrest Gump", în întuneric după ce a fost lovit de un fulger. "A ars totul. Lumina, întrerupătoarele, sirena de ceaţă", a declarat Lyon miercuri. "În acest moment avem un far fără lumină până când Paza de Coastă poate efectua reparaţiile"

Farul din "Forrest Gump", lovit de fulger

Un locatar din casa paznicului a raportat o "prăbuşire extraordinară" şi a observat că lumina era stinsă după ce a fost lovit de fulger, potrivit lui Lyon. Staţia Gărzii de Coastă Southwest Harbor, care este responsabilă cu navigaţia, a întrerupt lumina pentru reparaţii luni şi încă lucrează la sirena de ceaţă, a spus el. Paza de Coastă nu a răspuns la mesajele celor de la The Associated Press, relatează news.ro.

Farul a fost prezentat în filmul "Forrest Gump" din 1994. Gump, personajul principal din film, se afla într-o cursă de traversare a ţării când a alergat pe o pasarelă de lemn până la far, semnalând că a ajuns pe Coasta de Est. Dar personajul interpretat de actorul Tom Hanks nu s-a oprit aici. A continuat să alerge.

Farul, care are în vârf un paratrăsnet, nu a fost avariat şi va fi deschis publicului de Ziua Naţională a Farurilor, pe 7 august. Oamenii pot urca pe scări pentru a ajunge în vârf, dar nu va exista lumină, a spus Lyon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Inedit » Farul Marshall Point din "Forrest Gump", zguduit din temelii şi lovit de fulger. "A ars totul, lumina, sirena"