Meniu
Search
x

Isprava unui proprietar de dubă din Franţa: Şi-a urcat vehiculul pe acoperişul unei staţii de autobuz din oraş, în miez de noapte

Jandarmii francezi din localitatea Plounéventer au avut parte de o surpriză mai puţin obişnuită luni dimineaţa când au început să patruleze pe străzile oraşului. La prima oră a dimineţii, oamenii legii au descoperit pe acoperişul unei staţii de autobuz o dubiţă.

De Ovidiu Cojocaru la 12.10.2021, 22:35

Autovehiculul a fost urcat acolo, fără ca nimeni din zonă să audă vreun zgomot, iar locuitorii din zonă au fost amuzaţi în momentul în care au dat cu ochii de vehiculul cocoţat pe staţia de autobuze, relatează Le Parisien. Primarul oraşului Plounéventer, Philippe Heraud a fost alertat de jandarmeria oraşului vecin în jurul orei 7:15 dimineaţa. Cu ajutorul angajaţilor municipali şi al unei companii care se ocupă de tractarea vehiculelor, s-a reuşit coborârea dubiţei.

Edilul intenţionează să depună o plângere, în special pentru că viaţa cetăţenilor a fost pusă în pericol. "Nu sunt conştienţi cei care au făcut asta, acest act nesăbuit ar fi putut să rănească copiii. Mai mult, nu este de datoria primăriei să plătească taxele cerute de firma care a coborât duba", a spus primarul. O anchetă a fost deschisă şi înredinţată brigăzii de jandarmi din Landivisau, pentru a stabili care a fost motivul care l-a determinat pe autor să facă acest lucru. Proprietarul a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere, însă autorităţile nu au reuşit să îl contacteze.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Isprava unui proprietar de dubă din Franţa: Şi-a urcat vehiculul pe acoperişul unei staţii de autobuz din oraş, în miez de noapte