Antena Meniu Search
x

Video Metodă inedită de a dezgheța mașina. Un clujean, filmat când își deschidea vehiculul folosind un spray și o brichetă

Vremea din ce în ce mai rece începe să dea bătăi de cap șoferilor. Temperaturile scăzute îi fac pe aceștia să recurgă la metode tot mai trăznite pentru a deschide vehiculele.

de Redactia Observator

la 12.01.2022, 16:45

Vezi și

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost filmat, în parcare, când încerca să deschidă mașina care nu a trecut cu brio testul celor -13 grade Celsius de peste noapte cu un spray și o brichetă.

Potrivit telespectatorului care ne-a trimis imaginile, șoferul inventiv a încercat inițial să deschidă vehiculul folosind cheia, însă nu a avut succes. 

Clujeanul a decis să-și încerce norocul și a folosit forța pentru a „dezmorți” încuietorile, însă nici acest demers nu l-a ajutat. 

Bărbatul nu s-a lăsat, a luat un spray deodorant și, folosind o brichetă, a reușit să „înmoaie” încuietorile și să deschidă mașina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Metodă inedită de a dezgheța mașina. Un clujean, filmat când își deschidea vehiculul folosind un spray și o brichetă