Meniu LIVE
Search
x

Video Motocicliştii de la Ride&Ride s-au costumat în Moş Crăciun şi au plecat să le facă bucurii micuţilor de la o casă de copii

Moş Crăciun vine pe motocicletă pentru micuţii de la o casă de copii din Dămăroaia. Profitând de vremea surprinzător de frumoasă, peste 30 de motociclişti au îmbrăcat haina roşie a Moşului, au luat sacul la spinare şi au plecat să împartă bucurie pentru copii.

De Cristian Ionescu la 23.12.2020, 15:17
Vezi și

Moş Crăciun vine pe motocicletă

Moş Crăciunii pe motocicletă au făcut senzaţie în trafic, dar bucuria cea mai mare va fi a copiilor de la Casa de Copii, care vor primi dulciuri şi jucării, dar şi alte surprize din partea motocicliştilor de la Ride&Ride.

Puiu Vasilescu, liderul Ride&Ride: "Initial am decis ca împreună cu un număr de 35 de motociclişti să ne plimbăm prin oraş pentru a aduce bucurie participanţilor la trafic, atât celor mici cât şi celor mari, însă, în timp ce ne adunam, unul dintre colegi a venit cu o propunere foarte interesantă. Să mergem în Dămăroaia, la casa de copii Sfântul Iosif, să le facem o bucurie copiilor. Am plecat spre supermarket să facem cumpărături şi mergem acolo să-i bucurăm cu ce putem pe cei mici"

Grupul numeros de motociclişti va circula organizat, conform legii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Motocicliştii de la Ride&Ride s-au costumat în Moş Crăciun şi au plecat să le facă bucurii micuţilor de la o casă de copii

Breaking News

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022