Antena Meniu Search
x

O femeie a făcut o descoperire ciudată în spatele peretelui din dormitorul fiicei sale. "Simt de parcă am văzut începutul acestui film de groază"

În timp ce îi renova dormitorul fiicei sale, o femeie a făcut o descoperire de-a dreptul bizară în spatele unui perete. Imediat ce a început să dea peretele jos, mama a găsit o grămadă de lucruri în spatele lui.

de Redactia Observator

la 23.05.2024 , 17:24

Pe lângă o mulțime de hârtie și gunoi, erau şi o mulțime de jucării stricate. Femeia a realizat un filmuleţ pe care l-a postat pe TikTok pentru a împărtăşi descoperirea şi cu urmăritorii săi. „Renovam sau refacem camera fiicei mele și dărâmăm pereții și găsim toate acestea!”

Descoperirea din perete

Apoi ea a arătat şi ce se afla în spatele peretelui. Utilizatorii au început să comenteze, cei mai mulţi arătându-se îngroziţi de ceea ce vedeau. „Este atât de ciudat pentru mine!”, a scris unul. „Mai are cineva un vibe înfricoşător?”, a adăugat un altul. „Simt de parcă am văzut începutul unui film de groază”, a comentat un al treilea.

Articolul continuă după reclamă

Alţii au spus că aveau ascunzători similare când erau copii. „Am avut o gaură în perete de la clanța ușii care se trântea de perete și am umplut-o cu jucării mici ani de zile...Mă întreb dacă noii proprietari le-au găsit”, „Am făcut asta când eram copil. Îmi hrăneam monstrul meu invizibil care trăia în dulapul meu", a râs altul, potrivit The Sun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Inedit » O femeie a făcut o descoperire ciudată în spatele peretelui din dormitorul fiicei sale. "Simt de parcă am văzut începutul acestui film de groază"