Antena Meniu Search
x

Video O femeie sătulă de refuzurile soţului anti-vaxxer l-a legat cu o frânghie şi l-a târât la centrul de vaccinare

O braziliancă din Rio Largo, statul Alagoas din nord-estul Braziliei, şi-a legat soţul cu o frânghie şi l-a dus la un centru de vaccinare. Imaginile publicate pe TikTok de martorii la "eveniment" s-au viralizat rapid şi au generat numeroase dezbateri.

de Redactia Observator

la 01.02.2022, 18:05

O femeie sătulă de refuzurile soţului anti-vaxxer l-a legat cu o frânghie şi l-a târât la centrul de vaccinare

O femeie aparent sătulă de scuzele soțului ei a fost filmată într-un centru de vaccinare după ce a folosit o frânghie pentru a-l lega și duce pe bărbat la un centru de vaccinare pentru a fi imunizat împotriva COVID-19.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul, care a fost filmat de o persoană care aștepta la coadă pentru a se vaccina, îl arată pe bărbatul așezat pe un scaun în ceea ce pare a fi sala de așteptare. În imagini se vede că acesta are o frânghie legată în jurul brațelor și al corpului, iar femeia, care ar fi soția lui, ţine celălalt capăt al frânghiei.

Presa locală a raportat că bărbatul era "antivaxer" şi că aceasta a fost soluţia femeii după ce soţul ei a refuzat în repetate rânduri să se vaccineze.

Conform celor mai recente statistici, 70,5% din populația braziliană este complet vaccinată împotriva COVID-19, cu 361 de milioane de doze totale administrate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » O femeie sătulă de refuzurile soţului anti-vaxxer l-a legat cu o frânghie şi l-a târât la centrul de vaccinare