Antena Meniu Search
x

Video O vacă va fi "grațiată", în Statele Unite, după ce a evadat dintr-un abator cu alte 39 de vaci

Evadare în apropiere de Los Angeles, Statele Unite. 40 de vaci au fugit dintr-un abator din zona orașului Pico Rivera, ultima dintre ele fiind găsită la circa opt kilometri de unitate. Pentru una dintre bovine, aventura nu a fost deloc în zadar, pentru că producătoarea de muzică Diane Warren, cunoscută pentru melodia "Rhythm of the Night", a reușit să-i asigure "grațierea".

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 25.06.2021, 08:37

O vacă va fi "grațiată", în Statele Unite, după ce a evadat dintr-un abator cu alte 39 de vaci
Mai mulți localnici din Pico Rivera au avut probleme cu una dintre vaci - captură video YouTube / CBS Los Angeles / ABC7

Marea evadare a avut loc joi după-amiaza. Autoritățile și angajații abatorului s-au mobilizat imediat și au reușit să încercuiască 38 dintre cele 40 de vaci fugare, însă două s-au făcut nevăzute și au luat-o la plimbare prin apropiere de Los Angeles. O bovină chiar a fost împușcată, după ce ar fi atacat o familie din California, șapte persoane fiind rănite și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Trebuie să salvez această vacă"

Artista Diane Warren, o activistă pentru protecția animalelor, a intervenit imediat pentru a se asigura că bovina va fi dusă la un sanctuar și nu va ajunge în galantare. "Dimineața m-am trezit și am văzut știrile, era această vacă ce a evadat și m-am supărat că cineva de la abator încerca să o prindă. Am zis că trebuie să fac ceva. Trebuie să salvez această vacă", a declarat ea, potrivit ABC7. Iar inițiativa ei nu a fost în zadar. Vaca a primit un nume, Free (n.r. Liberă), va fi investigată medical și apoi eliberată într-o zonă rezervată pentru animale, unde se va bucura de o viață lungă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » O vacă va fi "grațiată", în Statele Unite, după ce a evadat dintr-un abator cu alte 39 de vaci