Antena Meniu Search
x

(P) Stil, la masculin: exprimă-ți personalitatea, prin vestimentație

Ceea ce porți arată ce fel de om ești. Deși nu este o regulă universal valabilă, se poate spune că vestimentația este unul dintre cele mai inedite moduri prin care îți poți exprima personalitatea, iar bărbații care iubesc frumosul, care iubesc să aibă ținute impecabile și să poarte întotdeauna articole vestimentare la modă sunt acei bărbați cu stil, eleganți, care întotdeauna fac cele mai bune alegeri.

de Redactia Observator

la 04.02.2022, 14:59

Codul vestimentar pe care îl alegi este cel care poate spune despre tine mai multe decât ai crede, tocmai de aceea este important să acorzi o atenție deosebită fiecărei alegeri pe care o vei face în acest sens. 

Costumul și cravata, eleganță și personalitate puternică 

Pentru că întotdeauna eleganța absolută se poate obține doar când pui pe tine un costum, o cămașă albă și accesoriile potrivite – cravată, papion, curea sau ceas, dacă ești genul de persoană elegantă, care merge din întâlnire de afaceri în întâlnire de afaceri, atunci ai nimerit codul vestimentar pe care trebuie să îl urmezi. Atunci când te afișezi într-un costum elegant, cu o cravată la gât și cu o pereche de pantofi strălucitori în picioare, fie vrei să îți demonstrezi latura elegantă, fie dorești să arăți că ești un manager de succes, că ești un om de afaceri ambițios sau că pui preț pe ținutele rafinate, sofisticate. Oricare ar fi scopul pe care îl ai, ceea ce le demonstrezi celor din jur este simplu: fiecare detaliu contează, iar la o personalitate puternică pot contribui și hainele pe care le porți. 

Outfituri tinerești, persoane libertine 

Dacă ești genul de persoană care alege întotdeauna articolele vestimentare cu care să atragă privirile, dar în care să se simtă confortabil, iar cu o pereche de sneakers barbati faci față provocărilor zilnice fără niciun dubiu, atunci ceea ce te caracterizează este spiritul de libertate, de evadare din cotidian. Un bărbat care face astfel de alegeri este un bărbat care dorește să se simtă mereu tânăr, care iubește să fie la modă, care dorește să experimenteze în permanență și care vrea să se simtă bine în orice moment în ceea ce poartă. Un outfit tineresc le este caracteristic celor care doresc să afișeze o stare de libertate pe care iubesc că o au, la care tânjesc în fiecare secundă. Alegerea unor modele neconvenționale de sneakers, a unor modele care prezintă explozie de culoare și de stil reprezintă alegerea supremă a bărbaților care doresc să se simtă liberi la fiecare pas. Tricouri pline de culoare, pantaloni chino și accesorii la modă, jachete sau hanorace supradimensionate, oricare dintre acestea îți reprezintă spiritul liber și tânăr pe care vrei să îl arăți și celorlalți. 

Un stil clasic pentru ținutele de zi cu zi 

Dacă ești genul de bărbat care alege întotdeauna ceea ce este practic, care optează pentru anumite articole vestimentare doar pentru că sunt comode în purtare, ci nu pentru că s-ar încadra, de fapt, în ultimele tendințe în modă, atunci locul tău este printre articolele care vin în variante clasice de culoare sau de design. Poți opta în orice moment pentru asortarea articolelor într-un stil clasic, astfel încât să îți reflecte stilul organizat – alege o pereche de blugi și un tricou, o jacheta barbati în stilul preferat și poți obține cu ușurință ținuta perfectă pentru purtări zilnice. 

Nu uita că orice articol ai alege, ceea ce pui pe tine te reprezintă într-un fel sau altul. Stilul vestimentar pe care îl adopți îți reflectă personalitatea, iar ceea ce dorești să le arăți celorlalți trebuie să se regăsească și în alegerile vestimentare pe care le faci, că este vorba despre ținutele zilnice sau despre ocaziile deosebite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Inedit » (P) Stil, la masculin: exprimă-ți personalitatea, prin vestimentație