Antena Meniu Search
x

Petrecere în bikini, de Ziua Femeii. Staţiunea din România unde se va organiza un concurs inedit pe pârtie

Practicantele sporturilor de iarnă sunt invitate să se înscrie la Bikini Race, un concurs programat pentru duminică, 3 martie, în staţiunea Păltiniş, în care atât schioarele, cât şi femeile pe snowboard trebuie să fie îmbrăcate doar în costume de baie şi să se întreacă la diverse probe, au anunţat organizatorii printr-un comunicat de presă.

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 15:25

Bikini Race în România - Shutterstock (scop ilustrativ)

"Pentru a sărbători Ziua Femeii într-un mod unic şi plin de energie, Păltinis Arena găzduieşte a 9-a ediţie a concursului Bikini Race. Evenimentul se adresează exclusiv femeilor cu vârsta minimă de 16 ani şi promite o experienţă de neuitat. În cadrul concursului, participantele vor avea oportunitatea să îşi demonstreze abilităţile într-o varietate de probe, de la slalom pe schiuri şi/sau snowboard, până la construirea de oameni din zăpadă şi aruncarea la ţintă", au precizat organizatorii.

Potrivit sursei citate de Agerpres, doritoarele se pot înscrie online, până pe 1 martie, ora 16.00 sau la faţa locului, în ziua concursului, duminică, 3 martie, până la ora 12.00, fără taxă de participare.

Câştigătoarea concursului va primi articole sportive de la un magazin de profil. În staţiunea Păltiniş, stratul de zăpadă măsura joi 79 de centimetri, potrivit meteorologilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » Petrecere în bikini, de Ziua Femeii. Staţiunea din România unde se va organiza un concurs inedit pe pârtie