Puține știu! PLANTA pe care orice femeie trebuie să o consume
Planta se bucură de proprietăți benefice extraodinare asupra organelor corpului uman
Planta se bucură de proprietăți benefice extraodinare asupra organelor corpului uman
Roşcova este o plantă ale cărei fructe au un gust asemănător ciocolatei, adesea utilizată în diverse reţete de prăjituri, şi mai mereu prezente în preparatele de bucătărie vegetariană.
Roşcovele au proprietăţi benefice asupra organelor digestive. Roşcova conţine o mulţime de minerale, cum ar fi fier, calciu, magneziu, fosfor, zinc, cupru, mangan şi seleniu. Este de asemenea o sursă bogată de vitamine, arborele conţinând vitamina B6, acid folic, tiamina, riboflavina şi niacina.
Făină obţinută din muguri de roşcova este un remediu eficient în lupta cu cancerul de col uterin. Arborele conţine ingrediente active utile în combaterea astmului. Taninurile din roşcova conţin acid galic, care este cunoscut pentru proprietăţile sale antialergice şi antibacteriene.
Marele avantaj al roşcovei constă în faptul că nu conţine cafeină, aşa că poate fi utilizată fără probleme inclusiv de către persoanele care suferă de hipertensiune arterială.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰