Antena Meniu Search
x

Scandal SÂNGEROS între o studentă la Medicină şi iubitul ei! Tânărul a fost ÎNJUNGHIAT şi a ajuns de urgenţă la spital!

O studentă în vârstă de 24 de ani a fost 'iertată' de închisoare de judecători după ce şi-a înjunghiat iubitul în urma unui scandal sângeros.

Tânăra studentă, viitor chirurg, a fost iertată de judecători pentru că închisoarea i-ar afecta cariera

O studentă în vârstă de 24 de ani a fost 'iertată' de închisoare de judecători după ce şi-a înjunghiat iubitul în urma unui scandal sângeros.

Lavinia Woodward (24), o studentă la Medicină care speră să ajungă doctor chirurg, a recunoscut în faţa judecătorului că l-a înjunghiat pe Thomas Fairclough, iubitul ei pe care l-a cunoscut pe TInder, în timpul unui scandal sângeros petrecut la colegiu.

Potrivit jurnaliștilor Daily Mail, iubitul studentei a sunat la numărul de urgență și a cerut cu disperare ajutorul medicilor, povestind că iubita sa, aflată sub influența drogurilor, l-a înjunghiat în picior.

În fața instanței, tânăra și-a recunoscut fapta și a fost condamnată la 10 luni de închisoare, însă judecătorul a decis ca pedeapsa fetei să fie suspendată pentru că închisoarea i-ar putea distruge visul de a ajunge chirurg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Scandal SÂNGEROS între o studentă la Medicină şi iubitul ei! Tânărul a fost ÎNJUNGHIAT şi a ajuns de urgenţă la spital!