Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Secretul din Times Square, care se dezvăluie doar noaptea, pentru 3 minute: "E ca și cum timpul încetinește"

Lumina reclamelor din celebra Times Square de la New York ascunde un mister care se dezvăluie doar noaptea, şi numai trei minute. Pe întuneric, faimoasa piaţă se transformă într-o uimitoare galerie de artă digitală. 

de Redactia Observator

la 18.10.2024 , 21:20

Mulţi dintre cei 300.000 de oameni care trec zilnic prin Times Square, centrul industriei mondiale de divertisment, habar nu au ce se întâmplă acolo noaptea. Cu trei minute înainte de miezul nopţii, pe cele 95 de panouri pline cu reclame ziua încep să fie proiectate expoziţii de artă vizuală. 

Secretul din Times Square

"Trebuie să fie unul dintre cele mai mari secrete ascunse la vedere. Este ca și cum timpul încetinește. Este foarte greu să schimbi în vreun fel energia din Times Square. Iar Momentul de la Miezul Nopții chiar reușește acest lucru", spune Jean Cooney, directoarea Centrului de Arte Times Square.

Vezi și

Midnight Moment - cum se numeşte expoziţia de artă de trei minute de la miezul nopţii, este cel mai mare și mai longeviv proiect de artă publică digitală din lume. În fiecare lună, pe cele mai cunoscute panouri publicitare din lume sunt proiectate creaţiile câte unui artist. Din 2012 şi până acum, proiectul a prezentat operele a peste 100 de artişti. Unii turişti descoperă întâmplător secretul, alţii ştiu de spectacol şi vin special pentru el. 

Reclamele proiectate pe panourile din Times Square au tarife exorbitante. 150 de dolari 15 secunde. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Inedit » Secretul din Times Square, care se dezvăluie doar noaptea, pentru 3 minute: "E ca și cum timpul încetinește"