Antena Meniu Search
x

Snoop Dogg va comenta Jocurile Olimpice de la Paris 2024 pentru o televiziune din SUA: "Cea mai epică Olimpiadă"

Rapperul american Snoop Dogg va comenta Jocurile Olimpice de la Paris pentru postul de televiziune american NBC. El va realiza reportaje regulate pentru emisiunea Olympic Primetime Show. Jocurile Olimpice de la Paris se vor desfășura în perioada 26 iulie-11 august, potrivit BFM TV.

de Redactia Observator

la 01.01.2024, 17:24

Snoop Dogg va comenta Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Snoop Dogg va comenta Jocurile Olimpice de la Paris 2024 - Profimedia

Snoop Dogg a apărut într-un videoclip promoțional „Snoop Year's Eve" alături de sportivii americani Suni Lee (gimnastică), A'ja Wilson (baschet), Jagger Eaton (skateboarding) și Kelly Cheng și Sara Hughes (volei pe plajă), cu care a discutat despre Jocurile Olimpice.

Snoop Dogg va comenta JO 2024

"Pe toată durata Jocurilor, Snoop va fi în conversație cu Mike Tirico, gazda Jocurilor Olimpice de la NBC, aducând perspectiva sa unică asupra a ceea ce se întâmplă la Paris unei audiențe largi de americani în prime-time. El va explora reperele emblematice ale orașului, va asista la competițiile și evenimentele olimpice și va vizita atleții, prietenii și familiile lor", a precizat rețeaua într-un comunicat.

La rândul său, rapperul a declarat că "a crescut urmărind Jocurile Olimpice" și că așteaptă cu nerăbdare începerea competițiilor, relatează Mediafax.

Pe acelaşi subiect

Mesajul rapperului american

"Sunt încântat să-i văd pe acești atleți incredibili dând totul la Paris. Este o sărbătoare a îndemânării, a dedicării și a căutării măreției. Vom asista la o competiție uimitoare și, bineînțeles, voi aduce stilul Snoop în acest amestec. Aceasta va fi cea mai epică Olimpiadă din toate timpurile, așa că rămâneți pe fază și nu vă lăsați. Haideți să ridicăm, să sărbătorim și să facem ca aceste jocuri să fie de neuitat, să aprindem competiția și să-i lăsăm pe cei mai buni să strălucească precum aurul", a transmis rapperul.

Snoop Dogg nu va fi la prima experiență legată de Jocurile Olimpice. La Tokyo, în 2021, el a comentat o probă de echitație împreună cu actorul Kevin Hart. Înregistrarea a fost vizionată de peste două milioane de ori pe YouTube.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » Snoop Dogg va comenta Jocurile Olimpice de la Paris 2024 pentru o televiziune din SUA: "Cea mai epică Olimpiadă"