Antena Meniu Search
x

O companie dă 1.300 de dolari unei persoane pentru a viziona 13 filme de groază în octombrie. Scopul experimentului

O companie este dispusă să plătească 1.300 de dolari unei persoane care va viziona 13 filme horror în luna octombrie, într-un efort de a afla dacă bugetul ridicat al unui film are impact asupra eficienţei sale, în comparaţie cu o producţie cu buget mai redus.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 14.09.2021, 11:28

Vizionarea filmelor horror va fi recompensată cu 1.300 de dolari
Vizionarea filmelor horror va fi recompensată cu 1.300 de dolari - Profimedia

FinanceBuzz, o companie care oferă sfaturi şi recomandări pentru a ajuta persoanele să ia decizii financiare mai bune caută să angajeze o persoană, dispusă să urmărească 13 filme dintre cele mai înspăimântătoare realizate vreodată, relatează CNN. În tot acest timp, persoana îşi va monitoriza ritmul cardiac folosind o brăţară special realizată pentru acest lucru. "În cinstea viitorului sezon înfricoşător, noi, cei de la FinanceBuzz suntem extrem de curioşi să ştim dacă filmele de groază cu buget ridicat produc sau nu o frică mai mare, comparativ cu cele care au buget limitat. Ne veţi ajuta să descoperim dacă bugetul unui film are impact sau nu asupra telespectatorilor, monitorizându-vă ritmul cardiac pe parcursul vizionării celor 13 filme de groază", a declarat compania într-un comunicat.

Pentru acest efort, cel care va fi ales să urmărească cele 13 filme va fi recompensat cu 1.300 de dolari şi un voucher cadou în valoare de 50 de dolari pentru a acoperi costurile de închiriere a filmelor. Înscrierile vor avea loc duminică, 26 septembrie, iar câştigătorul va fi ales şi notificat pe data de 1 octombrie. Solicitanţii trebuie să aibă peste 18 ani şi să locuiască în Statele Unite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » O companie dă 1.300 de dolari unei persoane pentru a viziona 13 filme de groază în octombrie. Scopul experimentului