Antena Meniu Search
x

Video Studiu pe Reddit: Care țară are cei mai frumoși pământeni. România nu e nici măcar aproape de podium

De frumuseţea româncelor a auzit toată lumea. Nu mai e niciun dubiu. Suntem în top 50 cele mai frumoase naţionalităţi din lume. Asta arată un studiu realizat pe baza descrierilor unor fotografii postate o platformă online. Totuşi, nu suntem chiar pe podium. Se pare că indienii ar fi cei mai frumoşi pământeni. 

de Redactia Observator

la 06.03.2023, 18:03

Vezi și

În topul celor mai atractive 50 de naționalități din lume, India este pe locul întâi iar Statele Unite pe poziția a doua. Suedia ocupă locul al treilea, în timp ce România s-a clasat pe locul 26. Clasamentul a fost realizat pe baza miilor de postări Reddit despre națiuni atractive, folosind în acest sens anumite cuvinte-cheie. Dacă este să vorbim de bărbați, în clasamentul celor mai atrăgătoare naționalități se află Marea Britanie, urmată de India. Cei care au participat la această clasificare au fost rugați să evalueze și fețe generate de aplicații ce folosesc inteligență artificială, iar țări precum India, Statele Unite, Italia sau Polonia s-au clasat pe primele locuri, a transmis reporterul Observator Iulia Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Inedit » Studiu pe Reddit: Care țară are cei mai frumoși pământeni. România nu e nici măcar aproape de podium