Meniu
Search
x

Turist într-un sac de plastic transparent, pe plajă la Eforie. "Premiul I pentru cea mai bună protecție împotriva Covid 19" - VIDEO

Turiştii aflaţi pe plajă la Eforie Nord au avut surpriza să constate lângă ei un bărbat care stătea la soare băgat complet într-un sac de plastic.

De Redactia Observator la 22.07.2021, 14:21
Vezi și

Printre prosoapele aşternute pe plaja din Eforie Nord s-a făcut remarcată prezenţa unui bărbat acoperit complet de un plastic. Acesta şi-a pus prosopul sub umbrelă, şi s-a întins sub ceea ce pare un sac mare de plastic.

Apreciat pe alocuri pentru unicitatea lui, bărbatul a devenit rapid şi ţinta unor glume, fiind întrebat dacă se apără de ploaie, face saună sau împachetare anticelulitică. Cei de la Salvamar Eforie Nord au postat pe pagina de Facebook o poză în care au oferit chiar "premiul I pentru cea mai bună protecție împotriva Covid 19 editia de vară 2021".

În realitate, pe una din filmări se aude cum bărbatul explică că nu de coronavirus se păzeşte, ci de briza mării, motiv pentru care ar fi şi demontat umbrela când s-a înteţit vântul.

- material realizat cu imagini obţinute de reporterul Observator Andreea Filip - 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Inedit » Turist într-un sac de plastic transparent, pe plajă la Eforie. "Premiul I pentru cea mai bună protecție împotriva Covid 19" - VIDEO