Antena Meniu Search
x

Un adolescent a ucis două surori, sperând „să facă un pact cu diavolul” pentru a câștiga la Loto, în UK

Un adolescent a înjunghiat mortal două surori, într-un parc din Marea Britanie, sperând „să facă un pact cu diavolul” pentru a câștiga la Loto. Incidentul s-a petrecut în 2020, însă detalii despre tragedie au fost publicate recent.

de Redactia Observator

la 10.06.2021, 09:47

Un adolescent a ucis două surori, sperând „să facă un pact cu diavolul” pentru a câștiga la Loto, în UK
Un adolescent a ucis două surori, sperând „să facă un pact cu diavolul” pentru a câștiga la Loto, în UK - Profimedia Images

Danyl Hussein, în vârstă de 19 ani, a înjunghiat două surori, de 27 și 46 de ani, în nord vestul Londrei, pe 6 iunie 2020. Trupurile neînsuflețite ale victimelor au fost descoperite, a doua zi, ascunse într-un tufiș. În urma perchezițiilor în locuința tânărului, polițiștii au descoperit un bilet scris de mână în care Hussein făcuse „un pact cu diavolul” pentru a câștiga la Loto, scrie Daily Mail.

Când victimele nu s-au întors acasă, familiile și prietenii lor au plecat în căutarea lor și au alertat poliția, după ce au găsit ochelarii uneia dintre femei. În aceeași zonă, au descoperit și cuțitul cu care adolescentul le înjunghiase. 

O dâră în iarbă i-a condus pe oamenii legii la locul în care erau ascunse cadavrele. Procurorul de caz a declarat că cele două victime erau „pur și simplu măcelărite. Atacul a fost de-a dreptul sălbatic”.

 Bibaa Henry a fost înjunghiată de opt ori, iar Nicole Smallman, de 28 de ori. „După ce femeile au fost ucise, autorul crimei le-a târât trupurile prin iarbă și le-a aruncat întrun tufiș”. Apoi, adolescentul a mers la spital pentru a-și trata o tăietură în palmă. 

În casa tânărului de 19 ani, polițiștii au descoperit un bilet scris de mână în care acesta făcuse un pact cu diavolul pentru a câșiga la Loto. Hussein era atât de convins că acest „sacrificiu” va funcționat încât crimă și-a cumpărat mai multe bilete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Inedit » Un adolescent a ucis două surori, sperând „să facă un pact cu diavolul” pentru a câștiga la Loto, în UK