Antena Meniu Search
x

Video Un american se laudă cu două pisici de Cartea Recordurilor: are cea mai înaltă pisică, dar şi felina cu cea mai lungă coadă

Un american are nu una, ci două pisici în Cartea Recordurilor. Deţine cea mai înaltă pisică, dar şi felina cu cea mai lungă coadă. Pisicile uriaşe sunt încă în creştere şi deseori au fost confundate cu suratele lor sălbatice.

de Redactia Observator

la 02.10.2022, 20:47

Vezi și

Fenrir este un motan din rasa Savannah care a crescut în doi ani cât alte pisici în şapte. Măsoară aproape jumătate de metru înălţime, iar performanţa l-a dus în Cartea Recordurilor cât ai zice "miau". "Este o pisică mereu înfometată. Trebuie să îi limităm puţin mâncarea acum pentru că se face mai mare, poate un pic prea mare. Devorează tot", a declarat Will Powers, proprietar pisici. Mărimea impresionantă îi permite motanului să deschidă uşi sşi să ajungă la tejghele cu lejeritate. Proprietarul, medic de meserie, îl ia mereu pe Fenrir cu el la cabinet pentru că e un adevărat tratament pentru pacienţii anxioşi sau stresaţi.

"Se plimbă prin cabinet. E o pisică aşa de mare şi adorabilă şi, deşi lumea e puţin confuză, de dimensiunile lui, este foarte prietenos şi îl place să fie mângâiat", a declarat Will Powers, proprietar pisici. Nu e singura pisică excepţională din casa americanului. Altair, un mascul Maine Coon de patru ani, a ajuns şi el în Cartea Recordurilor datorită lungimii cozii. "Comunică prin coada lui mai mult decât ceilalţi pisoi. E foarte lungă, foarte, foarte lungă şi îmi pot da seama de starea sa şi de interesele după modul în care îşi poziţionează coada", a declarat Will Powers, proprietar pisici.

Cele două feline mai au, potrivit statisticilor, cel puţin un an în care pot creşte în dimensiuni. Ar putea astfel doborâ recordurile absolute deţinute de fraţii lor mai mari, care au murit în mod tragic în 2017, după ce casa proprietarului a luat foc. În medie, o pisică adultă are o înălţime între 23 şi 25 de centimetri, în timp ce coada măsoară aproximativ 30 de centimetri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Inedit » Un american se laudă cu două pisici de Cartea Recordurilor: are cea mai înaltă pisică, dar şi felina cu cea mai lungă coadă