Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Costineşti şi-a desenat singur trecere de pietoni în faţa magazinului. O reface de fiecare dată când se şterge vopseaua

Atenţie, pietoni cu faţa la zid. La propriu. Într-o intersecţie aglomerată din Galaţi, cei care vor să treacă strada sfârşesc în peretele unui garaj. Apoi, de pe zebra aberantă, sunt nevoiţi să iasă pe carosabil şi să-şi pună viaţa în pericol. Nu e singura absurditate: la Costineşti un bărbat a fost surprins pe camere cum îşi desenează singur o trecere de pietoni chiar în faţa magazinului său.

de Adrian Obreja

la 06.04.2023, 20:26

Vezi și

Intersecţia străzilor Alexandru Ioan Cuza şi Lugoj este o ruletă rusească şi o pândă pentru orice pieton. Zebra duce direct în zidul unui... garaj, iar de-acolo... tot în stradă. 

Localnic: Eu care am mașină acolo, ca să mă asigur, mă uit în dreapta, trebuie să ajung cu mașina aproape la mijlocul drumului. E un semn de cedează trecerea. Cum să mă asigur?

Adrian Obreja, reporter Observator: Odată ce au traversat oamenii trebuie să iasă iarăși în stradă pentru a merge spre exemplu în acea direcție. Asta din cauza că trecerea se termina fix în zidul acestui garaj construit, iată, până pe marginea bordurii. 

Localnic: Totul e cu fundul în sus în țara asta... ce să mai.

Pe acelaşi subiect

Anul trecut, trecerea a fost revopsită

Deşi se vede cu ochiul liber situaţia aberantă, anul trecut trecerea a fost revopsită, în loc să fie mutată. 

Localnic: În afară de faptul că este absurdă, au mai venit anul trecut și au întărit-o, au vopsit-o din nou, au refăcut marcajul.

Zidul în care se opreşte zebra a fost construit în urmă cu mai bine de 15 ani. Acum, autorităţile se gândesc că poate ar fi mai bine ca şi garajul să dispară. 

Petrica Pațilea, purtător de cuvânt Primăria Galați: Garajul la care vă referiți este o construcție provizorie, prin urmare urmează a fi demolat. Dar până atunci trecerea de pietoni urmează să fie repoziționată.

Epopeea zebrelor bizare a ajuns şi la Constanţa

Epopeea zebrelor bizare a ajuns şi la Constanţa. Ca să aibă vad la magazinul propriu, un bărbat din Costineşti a făcut singur desene pe asfalt. A trasat o trecere de pietoni chiar în mijlocul unei intersecţii şi, când vopseaua se şterge, reîmprospătează dungile. Deşi nu e legal, Poliţia Constanţa spune că nu a primit nicio sesizare în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Inedit » Un bărbat din Costineşti şi-a desenat singur trecere de pietoni în faţa magazinului. O reface de fiecare dată când se şterge vopseaua