Antena Meniu Search
x

Video De-a râsu'-plânsu' în orașul Bragadiru. Cinci treceri de pietoni încep și se termină în șanț sau în gard. "E groaznic! Dacă mergi, mergi pe risc"

La marginea Capitalei, în Bragadiru, trecerile de pietoni sunt făcute ca oamenii să traveseze strada din șanț în șanț. Locuitorii sunt în acelaşi timp, amuzați şi indignați, mai ales că aceste treceri de pietoni moderne, care au şi limitatoare de viteză, sunt plătite scump, din banii lor. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 02.04.2023, 11:40

Vezi și

Orașul Bragadiru, strada Gladiolelor. Sunt cinci treceri de pietoni aici: moderne, însă fără sens. De o parte și de alta a șoselei nu există nici urmă de trotuar.

Cosmina Balint, reporter Observator Antena 1: Această trecere de pietoni are aproape 5 metri însă pornește și se termină în șanț, iar oamenii nici măcar nu au pe unde să meargă. 

"Se termină în gard. Dacă nu e trotuar...E periculos", spune o localnică. "E groaznic! Dacă mergi, mergi pe risc că mergi pe stradă, pe carosabil. Ar trebui să mergi pe lângă mașini", se revoltă o altă femeie. "De unde? În ce parte traversează? Într-o parte e șanț și maldăr de pământ și în partea asta e șanț", explică un șofer. "Asta e, asta e România!", spune un altul.

Cele cinci treceri de pietoni au costat mai bine de 22.000 euro

Pe acelaşi subiect

Autorităţile locale îi asigură pe oameni că au unde să traverseze cel puțin cu un picior... și spun că au întârziat lucrările din cauza unor documente pe care încă nu le au. 

Mihai Zaharia, reprezentant Primărie Bragadiru: De la stradă la asfalt, cel puțin 50-60 de centimetri stânga-dreapta, se mai poate merge pietonal. La finele anului trecut, această stradă a fost asfaltată, betonată. Am întârziat puțin cu trotuarele pe partea ce ține de Bragadiru. Cred eu că în cel mult, nu știu, 6 luni de zile vom reuși să amenajam și acel trotuar. 

Cele cinci treceri de pietoni cu limitatoare de viteză au costat mai bine de 22.000 de euro, potrivit datelor de la Primăria Bragadiru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » De-a râsu'-plânsu' în orașul Bragadiru. Cinci treceri de pietoni încep și se termină în șanț sau în gard. "E groaznic! Dacă mergi, mergi pe risc"