Antena Meniu Search
x

Un pilot a fost filmat făcând o aterizare dificilă, în condiţii de vânt foarte puternic. Clipul a devenit VIRAL pe internet VIDEO

Un pilot a fost filmat din cabina de pilotaj, în timp ce ateriza cu avionul în condiţii de vânt foarte puternic. Clipul a devenit viral pe internet.

Un pilot a fost filmat din cabina de pilotaj, în timp ce ateriza cu avionul în condiţii de vânt foarte puternic. Clipul a devenit viral pe internet.

În clip, pilotul, de un calm desăvârşit, poate fi văzut cum descinde din aer, în timp ce se pregăteşte de o aterizare dificilă, provocată de condiţiile meteo nefavorabile.

Înregistrarea a fost postată pe internet şi are mai mult de 200 de mii de vizualizări.

Clipul arată cum avionul se clatină şi se zguduie, pe măsură ce se apropie de aeroport.

Pe acelaşi subiect

O voce automată redă altitudinea rămasă pânâ la aterizare, apoi pilotul este văzut cum coboară roţile avionului şi atinge pista de aterizare cu o bufnitură.

Din cauza vântului puternic, bărbatul a fost obligat să decupleze pilotul automat, când avionul se afla încă în aer, la o altitudine de 500 de metri.

Aterizarea a avut loc pe un aeroport din Rusia, iar filmarea a fost făcută de un membru al echipajului, aflat în cabina de pilotaj, scrie The Mirror.

Citeşte şi: A ieşit din ÎNCHISOARE după 44 de ani! ŞOCUL avut de un fost deţinut, după ce şi-a petrecut aproape întreaga viaţă după gratii | VIDEO

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Un pilot a fost filmat făcând o aterizare dificilă, în condiţii de vânt foarte puternic. Clipul a devenit VIRAL pe internet VIDEO