Antena Meniu Search
x

Youtube va introduce opţiunea video LIVE pentru telefonul mobil şi tabletă! Dar, cu o condiţie

Youtube va da undă verde clienţilor săi ca să facă transmisii în direct de pe telefonul mobil. Există însă o condiţie demnă de luat în seamă.

Youtube va da undă verde clienţilor săi ca să facă transmisii în direct de pe telefonul mobil. Există însă o condiţie demnă de luat în seamă.

Luând exemplul Facebook-ului, Youtube a anunţat că va introduce opţiunea de a transmite LIVE de pe telefonul mobil, dar şi de pe tabletă. Serviciul va deveni funcţional odată ce compania va da un update la aplicaţia sa. Opţiunea va fi extinsă la toţi utilizatorii, anunţă Youtube.

Condiţia necesară pentru a transmite LIVE însă e ca vloggerul să aibă cel puţin 10 mii de abonaţi la contul său- 

Odată cu opţiunea LIVE de mobil şi tabletă, compania anunţă şi o nouă modalitate pentru useri de a câştiga bani din livestreamurile lor, prin introducerea unui serviciu de mesagerie, numit Super Chat. Cei care urmăresc transmisia live pot plăti pentru a menţine în top, timp de 5 ore, un mesaj pe care l-au postat în fereastra de chat. 

Youtube se confruntă deja cu o concurenţă puternică pe segmentul transmisiilor live din partea a 3 giganţi social media: Facebook, Twitter şi Instagram, care au introdus, de asemenea, opţiunea de a transmite în direct.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Inedit » Youtube va introduce opţiunea video LIVE pentru telefonul mobil şi tabletă! Dar, cu o condiţie