Antena Meniu Search
x

Video Adda a lansat o piesă dedicată soţului ei, Cătălin Rizea: "De obicei, las un mesaj ascuns în fiecare piesă"

Cântă pentru toţi cei care cred că iubirea frumoasă stă în imperfecţiune! ADDA a lansat o nouă piesă sensibilă, pe care a scris-o cu gândul la jumătatea ei, Cătălin Rizea. Care, de altfel, apare şi în videoclipul melodiei "Să nu-mi iei trandafiri", ajunsă deja la aproape un milion de vizualizări pe YouTube. Mesajul este emoţionant, povestea din spatele piesei, şi mai şi.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 14:08

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

ADDA a lansat "Să nu-mi iei trandafiri", piesă adresată soțului ei, Cătălin Rizea. În videoclipul piesei apare și partenerul ei de viață. Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Instagram, artista a făcut dezvăluiri despre cum i-a venit ideea piesei. Conform spuselor sale, "Să nu-mi iei trandafiri", a fost compusă de ADDA într-un moment de cumpănă din viața sa. 

"De obicei, las câte un mesaj ascuns în fiecare piesă de-a mea. Mesaj pe care unii oameni reușesc să îl deslușească, iar pentru ceilalți rămâne un mister. Asta este semnătura mea. De data asta nu pot să o fac. "Să nu-mi iei trandafiri" e pentru Cătălin, omul lângă care vreau să îmbătrânesc. Chiar dacă povestea pe care am creat-o în versuri poate fi interpretată diferit și trecută prin filtre personale, în funcție de experiențele proprii, de fiecare persoană care ascultă piesa, fiecare cuvânt e pentru "iubire" al meu. Acum un an de zile, viața mea s-a schimbat, când m-am pricopsit cu o afecțiune medicală, care mă pune zilnic în pericol. Am încercat să fiu puternică și să gândesc pozitiv mereu, însă într-o seară am cedat. Pur și simplu am plâns din toată inima.", a spus ADDA.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Adda a lansat o piesă dedicată soţului ei, Cătălin Rizea: "De obicei, las un mesaj ascuns în fiecare piesă"