Antena Meniu Search
x

Video Alina Sorescu pregăteşte un concert caritabil de Paşte, alături de alţi artişti români: "Am zis că e frumos să devină tradiţie!"

Binele îi uneşte pe artişti! Paula Seling, Marcel Pavel şi Vlad Miriţă au acceptat invitaţia Alinei Sorescu şi participă, împreună, la un spectacol caritabil în Săptămâna Luminată.

de Redactia Observator

la 23.03.2023, 14:41

Vezi și

Evenimentul va avea loc cu doar câteva zile înainte de Paşte, pe 11 aprilie mai exact, la Ateneul Român. Banii adunaţi vor merge către copiii care luptă pentru viaţa lor, în spitale. Artiştii au discutat despre acest eveniment, în direct, la Observatorul orei 12-14, unde au dezvăluit că vor să transforme concertul special într-o tradiţie.

ALINA SORESCU: Sunt onorară că artişti atât de iubiţi şi de apreciaţi sunt alături de noi! Evenimentul a fost sold out în decembrie, am zis că e frumos să devină o tradiţie, vom cânta în beneficiul bebeluşilor născuţi prematur, pentru a ajuta dotarea secţiei de Neonatologie de la Spitalul Marie Curie. Este un vis împlinit să cânt piese alături de Marcel Pavel! O să fie un spectacol complex, se vor îngemăna mai multe stiluri, vom avea piese pop reorchestrate. 

MARCEL PAVEL: Acum vom fi toţi patru (n.r. faţă de evenimentul din decembrie, când Marcel Pavel nu a participat)! O cunosc pe Alina de când era copil, cred că de pe la nouă ani. Este o prietenie extraordinar de strânsă între noi, bazată pe iubire frăţească şi pe respect. Cred că vom forma o familie adevărată, în sensul cultural! Este un proiect curajos, în beneficiul copiilor care au probleme. La repetiţii este destul de serioasă treaba, acolo chiar nu avem timp de glume!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Alina Sorescu pregăteşte un concert caritabil de Paşte, alături de alţi artişti români: "Am zis că e frumos să devină tradiţie!"