Antena Meniu Search
x

Video Andra Gogan şi-a schimbat look-ul pentru noul videoclip

În ultimele 24 de ore, cea mai urmărită româncă de pe TikTok tocmai a ajuns la 9 milioane de abonaţi în celebra aplicaţie. Şi în timp ce se bucură de noul record personal, Andra Gogan îşi răsplăteşte fanii doar cu surprize frumoase. Artista a revenit cu o nouă piesă, cu un nou look şi cu o nouă atitudine.  

de Redactia Observator

la 24.11.2021, 13:44

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Deja Vu este o melodie diferită de tot ceea ce a făcut Andra până acum. Printre multele proiecte pe care le desfășoară, Andra Gogan revine cu o nouă piesă compusă și produsă în studiourile Midiots. Piesa este despre iubirea de care îți amintești și pe care o retrăiești ca un deja vu, deși ea a trecut.  

"Piesa Deja Vu este una dintre preferatele mele de până acum! Este despre iubirea care a trecut, dar care încă rămâne în suflet, în minte și în inimă. Cred că mulți adolescenți și nu numai, o să se regăsească în versurile ei. M-am simțit super la Midiots, la studio, când am înregistrat piesa cu băieții. Mi-au dat un super vibe și am primit feedback pozitiv din partea celor din jur, de vârste total diferite.", a declarat Andra. 

Andra Gogan a intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, Răzvan Gogan, pentru "Cel mai lung concert live susţinut de un copil" (3 ore și 20 minute - 55 melodii) și "Cele mai multe CD-uri lansate de un copil" (16 albume).

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Andra Gogan şi-a schimbat look-ul pentru noul videoclip