Antena Meniu Search
x

Video AZA pune dorul de familie în versuri şi pe note. Artista a lansat un nou single

Dragostea este remediul oricărei probleme. AZA strecoară acest mesaj în piesele ei şi a lansat, de curând, melodia  "Mare depărtare". Un single despre dorul de familie şi despre tot ceea ce iubim. Şi AZA  a contribuit la crearea versurilor, alături de Mario Fresh şi de Renato, printre alţii. 

de Redactia Observator

la 05.10.2022, 15:29

Vezi și

"Sunt foarte bucuroasă că lansez o a treia piesă în colaborare cu Bear Music și Cat Music. "Mare depărtare" s-a născut într-o sesiune organizată la munte, alături de colegii mei și sunt foarte mândră că am participat la compunerea acestei piese alături de Mario Fresh, Serena și Renvtø. Sper să vă placă și să ajungă la inimile voastre", povestește AZA despre cel mai nou single al său.

AZA a început cariera muzicală odată cu participarea sa în cadrul concursului "Vocea României", unde a fost descoperită de Adrian Sînă. "Ușor, ușor" a fost primul ei single, apoi au urmat "Rimel", "Nu din prima seară" și "Mai iubește-mă o dată".

De-a lungul timpului, artista a colaborat cu Mario Fresh, Direcția 5 și Guz, alături de care a lansat "Visam". AZA și-a creat o comunitate impresionantă de fani și pe TikTok, unde clipurile postate de către artistă au adunat milioane de vizualizări, iar anul trecut a lansat "Al Dragostei", un single despre iubire, așteptare, durere și resemnare.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » AZA pune dorul de familie în versuri şi pe note. Artista a lansat un nou single