Antena Meniu Search
x

Video Carmen Trandafir a creat o bijuterie specială. Cadoul va fi oferit cu ocazia aniversării a 30 de ani de carieră. "Au fost şi bune, au fost şi rele"

Vă invităm să sărbătorim alături de Carmen Trandafir un moment special în cariera ei. Artista aniversează trei decenii de când s-a lansat în muzică. Fix acum treizeci de ani, la final de august, început de septembrie, Carmen debuta şi chiar câştiga premiul întâi la consacratul Festival de la Mamaia. Şi astăzi, tot muzica îi este pasiune. Urmează să lanseze piesă nouă, împreună cu nepoata ei! 

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 15:11

Vezi și

Carmen Trandafir a mers într-un studio profesional din Bruxelles pentru a înregistra noua piesă, astfel încât să se asigure că totul va suna impecabil.

Am căutat pe Internet şi am văzut care ar fi simbolul Universului, neştiind că o să mi apară acest simbol. E simbolul Ohm şi este sunetul original care s-a auzit pentru prima dată în unversul creat, mi s-a părut fascinant să pot asocia acest simbol cu cei 30 de ani, pentru că el seamănă foarte mult cu un 3 şi un 0, deşi nu asta s-a vrut şi atunci m am gândit să creez această frumoasă bujuterie, pe care s-o ofer prietenilor.

Valentin: Cum a fost experienţa participării la Festivalul de la Mamaia?

Carmen Trandafir: A fost o experienţă cu mari emoţii, a fost un vis împlinit. Când aveam 11 ani, eram la bunici acasă şi urmăream Festivalul de la Mamaia şi am spus că vreau şi eu să particip şi să câştig premiul întâi, iar universul a lucrat pentru mine şi mi s-a îndeplinit această dorinţă.

Pe acelaşi subiect

Olivia: Cum au fost cei 30 de ani de carieră? Care au fost lucrurile bune, dar care au fost şi lucrurile mai puţin bune petrecute de-a lungul acestei lungi cariere?

Carmen Trandafir: Într-adevăr au fost şi bune, au fost şi rele. Am fost şi în faţă, m-am şi retras. Apoi iar am revenit, aşa cum este normal într-o carieră pentru că nu poţi fi tot timpul în prima linie. Se schimbă genurile, se schimbă industriile.

Pentru noua ei piesă, prin care v-a marca cei 30 de ani de activitate, Carmen a pregătit un videoclip special. Melodia va fi lansată iniţial în limba engleză, urmând ca mai apoi să fie lansată şi varianta în română.

Mai multe detalii despre cariera artistei, dar şi despre planurile de viitor, găsiţi în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Carmen Trandafir a creat o bijuterie specială. Cadoul va fi oferit cu ocazia aniversării a 30 de ani de carieră. "Au fost şi bune, au fost şi rele"