Antena Meniu Search
x

Video Mihai Neşu lansează campania "Cred în minuni", în sprijinul copiilor cu dizabilităţi din România

Vise frumoase şi pline de curaj care prind aripi! Mihai Neşu continuă să ne demonstreze tuturor că dar din dar se face Raiul. După ce fundaţia lui a înfiinţat, la Oradea, un centru de recuperare unde ajung copii cu dizabilităţi din toată ţara, acum Mihai se dedică unui nou proiect caritabil, pentru care are nevoie de tot suportul nostru. 

de Redactia Observator

la 16.09.2022, 13:22

Vezi și

Mihai Neşu se ocupă de crearea unui complex de recuperare ultramodern, mult mai spaţios decât precedentul. Intervenţia lui Mihai Neşu în platoul Observator poate fi urmărită, integral, în materialul VIDEO de mai sus.

În data de 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament al clubului olandez la care juca, FC Utrecht, ulterior fiind diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală. De atunci, existenţa sa depinde de un cărucior cu rotile. În perioadele de reabilitare în Olanda şi SUA, Mihai Neşu a întâlnit mai mulţi copii cu dizabilităţi şi boli cronice şi a decis să înfiinţeze o fundaţie pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în situaţii similare din ţara sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Mihai Neşu lansează campania "Cred în minuni", în sprijinul copiilor cu dizabilităţi din România