Antena Meniu Search
x

Video Din culisele filmului "În aşteptare", cu Sabina Lisievici şi Carmen Tănase. Povestea, inspirată din fapte reale

Intrăm în culisele unui film românesc, inspirat din fapte reale, care se bucură de succes şi la nivel internaţional. "În aşteptare" a fost premiat deja la festivalurile de la Paris, San Francisco sau Cannes. Sabina Lisievici este cea care a scris, produs şi regizat scurtmetrajul, ce urmează să fie lansat şi în cinematografe. Şi tot ea joacă în film. Interpretează chiar rolul mamei sale. Carmen Tănase este şi ea parte din distribuţie. 

de Redactia Observator

la 02.02.2022, 13:35

Vezi și

Pelicula "În aşteptare" are în centru povestea de dragoste tulburătoare trăită de mama Sabinei Lisievici, care a fost nevoită să renunţe la bărbatul de care era îndrăgostită, fapt care i-a marcat întreaga viaţă. Sabina Lisievici a sosit miercuri în platoul Observator, însoţită de Carmen Tănase, şi povesteşte cum a primit mama ei vestea că o amintire atât de personală va ajunge cunoscută de o lume întreagă.

Sabina Lisievici: Era o poveste ce trebuia spusă. Am crescut odată cu această poveste şi am simţit cumva că e necesar să o fac. Nu putem opri timpul decât în două moduri: iubind şi prin filme. (...) E o lecţie care trebuia spusă. Să nu lăsăm această poveste să fie pur şi simplu una dintre miile de poveşti.  Iniţial, (n.r. mama nu a reacţionat) atât de bine. Apoi, când a văzut fragmente din film a fost extrem de încântată. Chiar a plâns de fericire. 

Carmen Tănase interpretează în film un rol important

Carmen Tănase: Nu am ştiut, când am filmat, că este poveste reală. (...) Probabil că aş fi avut reţineri, mai ales că mama Sabinei nu a ştiut. A luat această decizie de capul ei, pentru că este un om foarte puternic şi voluntar. E puţin delicată situaţia. Povestea trebuia spusă - din punctul ei de vedere - dar nu din punctul de vedere al celei care este, de fapt, personajul principal. Nu ştiu ce aş fi făcut dacă ştiam că mama ei are îndoieli. 

Interviul poate fi urmărit integral în materialul VIDEO de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Din culisele filmului "În aşteptare", cu Sabina Lisievici şi Carmen Tănase. Povestea, inspirată din fapte reale