Antena Meniu Search
x

Video Dragostea din Tei este virală şi după 19 ani. O trupă din Germania a lansat un cover pe ritmuri de metal rock

Super hit-ul Dragostea din Tei, lansat de O-Zone acum două decenii, continuă să aibă un ecou imens în lumea muzicală. O trupă din Germania a lansat de curând un cover al melodiei, în română dar, de data aceasta, pe ritmuri de metal rock. Solistul trupei, Peter Henrici, a oferit în exclusivitate pentru Observator, detalii despre povestea care a stat în spatele alegerii lor.

de Redactia Observator

la 08.02.2022, 12:54

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Ela - reporter Observator: Peter, spune-mi a cui a fost ideea?

Peter Henrici alias Hauptmann, solist FEUERSCHWANZ: Am făcut nişte coveruri pentru albumul nostru, Memento Mori şi ideea a fost ca fiecare să vină cu o propunere de cover a cântecului său preferat. Şi violonista noastră, Johanna, era mare fan a cîntecului "Dragostea din Tei".Nu aveam pentru album niciun cântec de party, aşa că "Dragostea din Tei" s-a potrivit perfect.

Ela - reporter Observator: A fost dificil să înveţi versurile?

Peter Henrici alias Hauptmann, solist FEUERSCHWANZ: "Mi-amintesc de ochii tăi", a fost destul de dificil să pronunţ. 

Şi efortul a meritat. Asta spune şi Radu Sîrbu, fost membru al trupei O-Zone, care se declară încântat de noua varianta a piesei.

Radu Sîrbu, producător muzical: Varianta lor mi s-a parut originală. Mi s-a părut că au avut aceeaşi abordare practic, pe care am avut-o şi noi acum 20 de ani la înregistrare. Practic ne-am distrat şi se vede că nu au luat lucrurile prea în serios. Bravo lor, aplauze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Dragostea din Tei este virală şi după 19 ani. O trupă din Germania a lansat un cover pe ritmuri de metal rock