Meniu LIVE
Search
x

Video Georgiana Lobonţ a luat cu asalt topurile muzicale: "În fiecare an vreau să lansez cel puţin un hit"

Are peste 20 de milioane de vizualizări la o singură piesă pe Youtube. Practic e printre cei mai trei vizionaţi artişti români. Georgiana Lobonţ este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de muzica populară şi de petrecere ale momentului şi a început să cunoască adevăratul succes din 2020, tocmai atunci când au început problemele cu pandemia. 

De Redactia Observator la 06.10.2021, 13:03
Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Este şi mamă a doi copii frumoşi are o carieră de succes. Şi cu toate acestea Georgiana Lobonţ mai are multe planuri pe care vrea să le vadă realizate.

Georgiana Lobonţ: "Succesul l-am descoperit cu adevărat abia anul acesta, adică în 2020!! După ce am lansat cea mai frumoasă melodie din repertoriul meu care a strâns 9.700.000 vizualizări, este vorba despre piesa 'Fata mea'. Eu am știut clar ce-mi doresc, eram conștientă că lucrul ăsta se întamplă doar prin multă muncă, dar încă n-am ajuns unde îmi doresc. Vreau să scot melodii de succes la fel ca 'Fata mea', să fie pe bandă rulantă, în fiecare an sa lansez minimum un hit."

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Georgiana Lobonţ a luat cu asalt topurile muzicale: "În fiecare an vreau să lansez cel puţin un hit"