Antena Meniu Search
x

Video La poveşti cu Lora. Artista a lansat o nouă piesă: "Loc de 2"

"Dacă am putea deschide câte o uşă şi privi în viitor înainte să luăm o decizie impulsivă, acest viitor ar fi mai blând cu noi". Citatul îi aparţine Lorei şi este o scurtă descriere a noii sale piese. "Loc de 2", aşa se numeşte, şi este însoţită de un videoclip extrem de emoţionant. Spune Lora că atât piesa cât şi videoclipul ascund mai multe mesaje puternice.

de Redactia Observator

la 01.02.2022, 14:51

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

LORA a lansat de curând piesa "Loc de 2", în spatele căreia se ascunde un mesaj puternic. Discursul muzical al artistei face aluzie la modul în care majoritatea oamenilor își trăiesc viața pe "repede înainte", fără să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie importantă și refuzând să privească retrospectiv la greșeli, pentru a nu le mai repeta.

Piesa a fost scrisă și compusă de Anastasia Sandu și Dorian Oswin. Cel din urmă s-a ocupat și de producția cântecului, împreună cu Alexandru Stângaciu.

Referitor la mesajul piesei, Lora a declarat: "Dacă am putea deschide câte o ușă și privi în viitor înainte de a lua o decizie impulsivă, dacă am ști să vedem si partea noastra de vină și am încerca să iertăm în loc să ne răzbunăm, acel viitor ar fi blând cu noi, ne-ar ierta și, cel mai important, n-ar încerca să ne uite."

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » La poveşti cu Lora. Artista a lansat o nouă piesă: "Loc de 2"