Antena Meniu Search
x

Video "Mamă, povesteşte-mi despre tine!", prima carte a Narcisei Suciu. Fiica artistei a ajutat-o la realizarea noului volum

Cine ai fost, cine eşti şi cine îţi doreşti să devii! Sunt întrebările la care ne invită să răspundem sincer Narcisa Suciu, în prima ei carte, un volum interactiv, ca un exerciţiu terapeutic."Mamă, povesteşte-mi despre tine!" se numeşte, iar la crearea ei a contribuit şi fiica artistei, Daria.

de Redactia Observator

la 15.11.2021, 12:53

Vezi și

Narcisa Suciu a mărturisit că a început să scrie cartea în urmă cu mai bine de trei ani. Iniţial, ideea cărţii era destinată pentru a putea fi transmisă pentru ambii părinţi, dar lucrurile s-au schimbat, iar artista a decis să rămână doar la ideea unei mame, ea reprezentând pilonul principal al casei şi al familiei.

Narcisa Suciu şi-a lansat prima carte

Narcisa a povestit că va publica şi o variantă destinată bărbaţilor, care cel mai probabil se va numin "Tata, povesteşte-mi despre tine"

O contribuţie pentru publicarea acestei cărţi a avut-o şi fiica artistei, care şi-a ajutat mama în parcursul pentru lansarea acestui volum. Desenele realizate de cea mică au fost introduse în capitolele cărţii.

Mai multe detalii despre noua carte a Narcisei, dar şi despre planurile sale de viitor, găsiţi în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » "Mamă, povesteşte-mi despre tine!", prima carte a Narcisei Suciu. Fiica artistei a ajutat-o la realizarea noului volum