Antena Meniu Search
x

Video Nick Casciaro, finalistul X Factor din echipa Loredanei: ''Am descoperit un om extraordinar în spatele talentului''

Doar o zi ne mai desparte de marea finala X Factor, asta înseamnă că mâine aflăm cine este câştigătorul sezonului cu numărul 10! De la ora 22 şi un sfert va începe pe Antena 1 duelul vocilor! Delia, Loredana, Ştefan Bănică şi Florin Ristei, juraţii X Factor, au selectat, eliminat şi antrenat o mulţime de concurenţi. Doar unul din fiecare echipă a reuşit să ajungă până în acest punct.

de Redactia Observator

la 22.12.2021, 13:36

Vezi și

Loredana îşi pune toate speranţele în Nick Casciaro că va aduce premiul în echipa ei. Finalistul a sosit la X Factor tocmai din Italia. Şi a impresionat toţi juraţii cu vocea lui puternică, încă de la prima audiţie. 

Nick Casciaro: Este mentorul meu, este regina mea. Are o inimă mare, m-a ajutat foarte mult să îmi depăşesc limitele.

Loredana: Sunt foarte recunoscătoare că te-am găsit, că am avut oportunitatea să lucrez cu un talent atât de mare şi că am descoperit un om extraordinar în spatele talentului.  

Urmăriţi interviul integral în materialul video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Nick Casciaro, finalistul X Factor din echipa Loredanei: ''Am descoperit un om extraordinar în spatele talentului''