Antena Meniu Search
x

Video Noi episoade din Adela, în această seară. Anca Androne şi Vlad Vîlciu, detalii din culisele serialului

Este joi motiv pentru care în această seară avem două episoade nou-nouţe din Adela.  Serialul a ajuns în punctul în care Luca a decis să nu îi mai facă jocul Andreei şi îi spune Liviei că iubitul ei o înşala. Deci urmează momentul adevărului. Iar Delia află că soţul ei aşteaptă un copil cu o altă femeie. 

de Redactia Observator

la 14.10.2021, 14:11

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

În platoul Observator au fost prezenţi actorii  Vlad Vîlciu şi Anca Androne cu poveşti din culisele serialului Adela. 

Urmăreşte serialul Adela

Vlad Vîlciu, interpretul lui Luca Drăghici este primul copil al Deliei şi al lui Dorin Drăghici. Luca este băiatul răsfăţat al mamei, aflat într-o continuă petrecere de când a absolvit liceul şi prins în tot felul de relaţii compromiţătoare care nu fac decât să strice imaginea familiei Andronic.

Delia Andronic este sora lui Paul Andronic, acţionar alături de acesta la imperiul media lăsat moştenire de tatăl lor. Delia este o femeie de carieră, foarte ambiţioasă şi care nu lasă nimic la voia întâmplării. O urăşte pe fata lui Paul, pentru că ar putea moşteni compania şi banii familiei în detrimentul celor doi copii ai ei. Delia suferă de complexul superiorităţii şi simte o satisfacţie foarte mare când îşi bate joc de oamenii cu venituri modeste. Adoră înalta societate şi nu ratează petrecerile şi recepţiile elitelor.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Noi episoade din Adela, în această seară. Anca Androne şi Vlad Vîlciu, detalii din culisele serialului