Antena Meniu Search
x

Video Oana Radu, transformare spectaculoasă. Cum a reuşit artista să slăbească 50 de kilograme. "Am o formă care îmi place"

Ştiţi deja că Oana Radu a dus ani de zile o luptă grea cu kilogramele în plus. A slăbit, s-a îngrăşat din nou, dar acum a ajuns la forma ideală. Desigur, forma ideală este diferită pentru fiecare în parte. Aşa că aş zice mai degrabă că a ajuns într-un punct care o împlineşte şi o face fericită şi vrea să dea un exemplu tuturor. 

de Redactia Observator

la 17.09.2021, 13:12

Vezi și

Absolut incredibilă. Oana Radu a reuşit să slăbească peste 50 de kilograme şi suntem convinşi că toţi telespectatorii, mai ales doamnele, îşi doresc să afle secretele din spatele transformării. Aşa că am invitat-o pe Oana Radu să ne povestească. Ea a mărturisit că este într-o etapă a vieţii în care se simte bine în pielea ei, iar forma pe care o are acum este una care o mulţumeşte.

Cum a reuşit Oana Radu transformarea spectaculoasă, care sunt secretele, dar mai ales ce sfaturi are pentru cei care vor să scape de kilogramele in plus, puteţi vedea în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Oana Radu, transformare spectaculoasă. Cum a reuşit artista să slăbească 50 de kilograme. "Am o formă care îmi place"