Antena Meniu Search
x

Video Povestea de succes a românului care trăieşte visul american. Alexandru Becheru este designer de locuinţe de lux în America

Este momentul să mergem în fascinanta lume de peste Ocean. Şi intrăm în lumea imobiliarelor de acolo, mai exact a celor mai exclusiviste locuinţe din câte există. Case cu arhitecturi şi design ca-n filme. Şi exact despre cele din filme este vorba. Există foarte mulţi fani ai serialului Selling Sunset de pe Netflix. Dar sunt puţini cei care ştiu că în spatele recondiţionărilor spectaculoase se află un român. Astăzi îl cunoaştem pe Alexandru Becheru, cel care a reuşit să se impună printre cei mai apreciaţi designeri de proprietăţi de lux din America. Alături de partenerul său, Jason Obbenheim, care este şi starul serialului, Alexandru se ocupă de proprietăţi care valorează zeci şi poate chiar sute de milioane de dolari. În exclusivitate pentru Observator, designerul de interior ne spune acum povestea din spatele realizărilor sale.

de Redactia Observator

la 08.03.2022, 10:35

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Povestea lui Alexandru este despre pasiune, multă muncă şi determinare. Aşa a reuşit să devină unul dintre cei mai căutaţi specialişti în amenajarea şi recondiţionarea imobilelor de lux de pe coasta de Vest a Americii.

Alex Becheru, designer proprietăţi de lux: America are un lucru care nu există niciunde: nu contează de unde vii, cine eşti, cine e familia ta, mai ales în LA. Este important să fii cel mai bun în ce ştii să faci. Dacă eşti cel mai bun, o să fii răsplătit lucrul ăsta. Pentru noi e o pasiune. Noi lucrăm 18-19 ore pe zi, în fiecare zi, 7 zile pe săptămână. 

Citește și: Filme noi care apar în luna martie 2022. Producții pe care nu trebuie să le ratezi

Case cu piscine infinity deasupra oraşului, grădini amenajate pe acoperişuri sau candelabre de câţiva metri sunt câteva dintre cerinţele obişnuite ale clienţilor, de altfel personalităţi sau chiar celebrităţi de peste ocean.

Pe acelaşi subiect

Alex Becheru, designer proprietăţi de lux: Când ajungi la un anumit nivel şi pentru ei este o onoare să lucreze cu noi, şi pentru noi la fel. Nu este poate cum v-aţi fi inchipuit, că e dificil să lucrezi cu ei.

Alături de partenerul lui, Jason Obbenheim, brokerul vedetă din serialul Selling Sunset, Alex recondiţionează şi vinde proprietăţi de top către cei pentru care banii nu sunt o problemă. Românul însă preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

 Alex Becheru, designer proprietăţi de lux: Nu este o viaţă pe care aş dori-o din cauză că sunt o persoana mai privată şi când eşti în serial eşti expus la media. Noi facem casele, le reconstruim şi ajung în show şi clienţilor le convine asta. A ajutat businessul nostru indirect, dar ne-a ajutat. 

Doar serviciile de renovare pot ajunge la câteva milioane de dolari şi cu toate astea, potenţialii clienţi sunt aleşi doar pe bază de recomandare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Povestea de succes a românului care trăieşte visul american. Alexandru Becheru este designer de locuinţe de lux în America