Antena Meniu Search
x

Video Proiect de suflet pentru Codin Maticiuc. Fundaţia familiei sale renovează secţiile mai multor spitale din ţară

Sigur aţi observat că, de ceva vreme, Codin Maticiuc nu a mai apărut, nu doar la Observator ci niciunde pe micile ecrane. Acum dezvăluim misterul. A lucrat. Şi nu neapărat în linişte. 

de Redactia Observator

la 02.09.2021, 13:56

Vezi și

Îi place să facă zgomot, dar asta ca să atragă atenţia asupra adevăratelor probleme. De pildă, asupra faptului că Spitalele publice se pot construi şi din bani privaţi. Comentariul nu ne aparţine, asta a scris chiar el pe Facebook. Astăzi a povestit în ce stadiu a ajuns cu acest proiect de suflet. "Fundaţia înfiinţată de părinţii mei acum 22 de ani are o colaborare cu Festivalul Untold. Iniţiativa are ca scop renovarea mai multor secţii din spitalele de stat", a povestit Codin Maticiuc.

Pe lângă subiectul spitalelor, Codin a vorbit şi despre experienţa de a fi tată pe care o încearcă de doi ani de zile. Smaranda şi Codin Maticiuc sunt acum virali şi pe TikTok, videoclipurile lor adunând sute de mii de vizualizări.

Mai multe detalii despre proiectul lui Codin Maticiuc, despre viaţa de familie şi planurile sale pentru viitor, găsiţi în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Proiect de suflet pentru Codin Maticiuc. Fundaţia familiei sale renovează secţiile mai multor spitale din ţară