Antena Meniu Search
x

Video Reîntoarcere la comedia românească de calitate. Regizorul Alexandru Lustig debutează pe marile ecrane cu filmul "Nunţi, botezuri, înmormântări"

În cinematografe rulează tot mai multe pelicule româneşti. Alexandru Lustig semnează regia filmului "Nunţi, botezuri, înmormântări", o comedie despre cum să încerci să câştigi un milion de euro şi, în schimb, să te alegi cu un milion de probleme.

de Redactia Observator

la 26.09.2022, 14:21

Vezi și

Filmul rulează deja pe marile ecrane, iar Anca Sigartău şi Dan Rădulescu sunt doi dintre actorii care au făcut posibil acest proiect.

"Nunţi, botezuri, înmormântări" reprezintă întoarcerea la comedia românească de calitate, pelicule care au devenit clasice cu multe decenii în urmă și aveau o savoare pe care acest film o readuce peisajului cinematografic românesc. Filmul marchează debutul pe marile ecrane al regizorului Alexandru Lustig, dupa succesele la TVR1 cu teleplay-urile "Livada de vișini", de Cehov, "Furtuna", de Shakespeare și "Mantaua", de Gogol.

Filmul este povestea lui Cosmin, care, în plină bulă imobiliară, își propune să caștige un milion de euro, dar se alege cu un milion de probleme. O poveste despre doi vecini care duc la paroxism sportul preferat al românilor: "să moară capra vecinului".

Interviul integral cu cei doi actori poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Reîntoarcere la comedia românească de calitate. Regizorul Alexandru Lustig debutează pe marile ecrane cu filmul "Nunţi, botezuri, înmormântări"