Antena Meniu Search
x

Video Ronna Riva şi Cezar Alexa, o nouă colaborare muzicală

Viaţa din mediul online poate fi o sursă de inspiraţie pentru oricine şi în special pentru artişti. O demonstrează Ronna Riva şi Cezar Alexa, care şi-au unit forţele şi vocile pentru piesa Follow. O melodie cu referire directă la viaţa virtuală, cea care a ajuns să ne ocupe aproape tot timpul.

de Redactia Observator

la 10.10.2022, 14:08

Vezi și

Ronna Riva și Cezar Alexa, creatorul de conținut, tik-toker de succes, lansează "Follow", piesa și clipul cu o direcție a realității din ziua de azi: viața din mediul online. 

Cei doi au o experiență vastă în ceea ce privește activitatea artistică, iar pasiunea pentru muzică i-a făcut să-și unească forțele și să dea startul colaborării pentru piesa "Follow".

Ronna Riva vine cu bagaj muzical destul de mare, aceasta fiind una din artistele care se remarcă pe piața internațională, iar Cezar Alexa s-a făcut remarcat încă din rolul Natan, jucat alături de Iuliana Beregoi, pentru producțiile de Netflix și cinema, "Lara". Acesta din urmă are și o comunitate serioasă de urmăritori, peste 1 milion și 300 de fani pe Tik-Tok, acolo unde a creat și seria de postări cu și despre zodii. Ronna a colaborat cu producătorul piesei "Fly", cântată de Nicki Minaj şi Rihanna

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Ronna Riva şi Cezar Alexa, o nouă colaborare muzicală