Antena Meniu Search
x

Video "Rupi tăcerea", noua piesă a formaţiei Trooper. Solistul Alin Dincă se mândreşte cu lansarea albumului cu numărul 10

Dragoste la prima audiţie. Aşa a fost pentru Alin Dincă, solistul formaţiei Trooper, cea mai nouă piesă din repertoriu. "Rupi tăcerea" se numeşte şi este o melodie plină de energie, de forţă şi cu un mesaj pe măsură! Piesa va apărea şi pe noul album al formaţiei, care va fi lansat la vară, în cadrul a două concerte speciale! 

de Redactia Observator

la 06.01.2022, 13:23

Vezi și

Detalii despre albumul cu numărul 10 al formaţiei Trooper. Alin Dincă a venit la Observator cu bunul lui prieten, Cristian Hrubaru. Aceştia au vorbit inclusiv despre organizaţia prin care ajută familii nevoiaşe, cu sprijinul comunităţilor moto.

Alin Dincă: Pregătim album cu numărul 10, după 26 de ani de Trooper. Este doar una dintre piesele de pe disc. Am mai lansat până acum încă patru melodii. Pe 3 şi 4 iunie vom avea o dublă lansare. În fiecare zi o să cântăm piese diferite, aşa că oamenii care vin la ambele concerte o să aibă parte de 4 ore de Trooper. 

Vezi interviul integral în materialul video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » "Rupi tăcerea", noua piesă a formaţiei Trooper. Solistul Alin Dincă se mândreşte cu lansarea albumului cu numărul 10