Antena Meniu Search
x

Video Soprana Angela Gheorghiu îşi va lansa biografia pe 17 septembrie la Teatrul Odeon: Sunt foarte fericită pentru această lansare

Angela Gheoghiu are veşti uriaşe pentru admiratorii ei. Îşi lansează  mult aşteptata biografie şi în limba română. "O viaţă pentru artă" se numeşte şi este disponibilă în România din 7 septembrie. O dată, deloc întâmplătoare. Angela Gheorghiu este născută tot pe 7 septembrie.

de Redactia Observator

la 14.09.2021, 20:34

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Cartea îndelung aşteptată  va fi lansată la Curtea Veche Publishing. Vineri va fi un eveniment special găzduit de Teatrul Odeon din Capitală. 

Angela Gheorghiu: Sunt foarte fericită pentru lucrul acesta. Mulţumesc Teatrului Odeon şi bineînţeles avem o seară în care vom dicuta puţin dspre un subiect care de  fapt este doar un început. Este foarte greu să poţi să scrii despre o carieră internaţională de 31 de ani aproape. Cariera mea artistică în România a început în anul 1986 când aveam 18 ani. Youtube-ul este plin cu dovezi în acest sens. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Soprana Angela Gheorghiu îşi va lansa biografia pe 17 septembrie la Teatrul Odeon: Sunt foarte fericită pentru această lansare