Antena Meniu Search
x

Video Soprana Irina Baianţ a concertat în Grădina de vară din Herăstrău

Motive de mare bucurie are şi Irina Baianţ. Soprana a încântat aseară publicul din Bucureşti, după un turneu care a purtat-o peste tot prin ţară şi peste hotare. Concertul extraordinar susţinut ieri, care îi poartă semnătura, a inclus, pe lângă arii şi duete celebre, şi hituri internaţionale ori româneşti reorchestrate! Sub bagheta dirijorului Andrei Tudor, totul a sunat magic.

de Georgiana Botez

la 07.09.2021, 13:07

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Soprana Irina Baianț a încântat publicul seara trecută, la Grădina de vară din Herastrău.

Irina Baianţ, soprană: Este un concert care îmi poartă semnătura. Mă bucur foarte mult pentru Cornel, Horia, Alexandra şi Marius că au acceptat invitaţia de a fi în spectacolul meu. De asemenea Orchestra Simfonică Bucureşti cu care eu am avut un întreg turneu care se încheie teoretic astăzi, în Bucureşti. 

Cornel Ilie: Abia aşteptam să cânt, în primul rând cu Irina, dar şi să avem în spatele nostru o orchestră întreagă şi să lucrez şi cu Andrei Tudor de care îmi place foarte tare. Un spectacol dinamic şi surprinzător pentru publicul de toate vârstele. 

La pupitrul Orchestrei Simfonice Bucureşti a stat dirijorul Andrei Tudor.

Pe acelaşi subiect

Andrei Tudor, dirijor: E cel mai frumos lucru. E împlinirea noastră orice spectacol. Împlinirea unei munci şi a unei echipe mari. E foarte frumos! E plin de emoţii şi de muzică bună!

 Irina Baiant, soprană: Trecem prin mai multe tipuri de repertorii. De la musical vom avea şi coloana sonoră de la emisiuni, din tinereţea şi copilăria mea, de exemplu, coloana sonoră de la Telenciclopedia Veche. 

Concertul din București a fost punctul culminant și finalul unei serii de spectacole susținute de Irina Baianț și Orchestra Simfonică București în aceast an în România şi Franța. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Soprana Irina Baianţ a concertat în Grădina de vară din Herăstrău