Antena Meniu Search
x

Video Ştefan Bănică, Concert extraordinar de Crăciun, realizat în exclusivitate pentru televiziune, pe 25 decembrie, la Antena1

Şi în aceste vremuri complicate, la fel cum a făcut şi anul trecut, Ştefan Bănică va continua tradiţia Concertului de Crăciun.

de Redactia Observator

la 20.12.2021, 14:22

Vezi și

Ştefan Bănică, concert de Crăciun dintr-un platou de televiziune

A pregătit un spectacol, realizat în exclusivitate pentru televiziune, dintr-un platou TV, iar nouă ne prezintă în exlusivitate toate detaliile. Aşadar, pentru al 20-lea an consecutiv, artistul ne aduce magia sărbătorilor în case, printr-o performanţă unică şi în premieră, pe care o veţi putea urmări la Antena 1 în seara de Crăciun.

Vorbim despre un concert unic, în materie de producții de televiziune, al unui artist. Este pentru prima oară în țara noastră când se realizează o producție de o asemenea amploare într-un studio de televiziune, producție gândită și construită de la zero în acest sens.

Cât de complicat a fost totul ne povesteşte chiar Ştefan Bănică, invitat în platoul Observator. Vedeţi interviul integral în materialul video de mai sus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Ştefan Bănică, Concert extraordinar de Crăciun, realizat în exclusivitate pentru televiziune, pe 25 decembrie, la Antena1