Antena Meniu Search
x

Video Ştefana Samfira, Alex Conovaru şi Cristi Iacob vă invită la teatru: O poveste de Agatha Christie se joacă pe scenele din Bucureşti.

Weekendul viitor la teatrul independent Avangardia se va juca în exclusivitate în ţara noastră piesa "Şi din 10 N-a mai rămas Niciunul" de Agatha Christie. Dar dacă este prea din scurt, avem recomandări şi pentru lunile viitoare. Nu strică niciodată să îţi faci planuri în avans, mai ales când este vorba despre un gen care se joacă destul de rar pe scenele bucureştene. 

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 15:38

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Genul poliţist a ajuns în weekendul care tocmai a trecut  la Teatrul Avangardia, prin spectacolul Intriga. Dacă l-aţi ratat, trebuie să ştiţi că spectacolul va fi jucat şi în luna martie. 

Iubire, trădare, un secret ce nu poate ieşi la iveală şi un criminal misterios. Într-un cuvânt - un cocktail exploziv. Cu asta vă aşteaptă Ştefana Samfira, Alex Conovaru şi Cristi Iacob. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Ştefana Samfira, Alex Conovaru şi Cristi Iacob vă invită la teatru: O poveste de Agatha Christie se joacă pe scenele din Bucureşti.