Antena Meniu Search
x

Video Vescan continuă colaborările de succes cu Mahia Beldo:"Iartă-mă lume", primul single după o pauza de trei ani

După o pauză de trei ani, Vescan revine în atenţia publicului. Piesa "Iartă-mă lume", în colaborare cu Mahia Beldo, a ajuns direct la inima fanilor şi în topuri. Şi este prima dintr-o serie lungă de proiecte care s-au născut în această pauză. . 

de Redactia Observator

la 20.10.2022, 13:59

Vezi și

În doar două săptămâni, piesa a strâns aproape 2 milioane de vizualizări. Vescan a fost prezent în platoul Observator, în premieră după  doi ani şi jumătate de pauză de tot ce înseamnă TV şi online.

Cunoscut pentru versurile sale și pentru mesajele puternice pe care fiecare piesă le transmite, artistul a fost un subiect de discuție pentru foarte mulți oameni, mai ales pe TikTok unde sound-urile cu piesele sale au strand zeci de mii de utilizări și sute de comentarii care aveau ca subiect: "oare când urmează să lanseze o nouă piesă?".

"Iartă-mă lume" reprezintă single-ul de revenire al artistului, un "apology statement" pentru faptul că a fost absent tot acest timp și, totodată, un single în care mulți dintre noi ne vom regăsi pentru simplu fapt că versurile piesei sunt rupte din realitatea de zi cu zi. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Invitatii Observator 12-14 » Vescan continuă colaborările de succes cu Mahia Beldo:"Iartă-mă lume", primul single după o pauza de trei ani