Antena Meniu Search
x

Video Mesajul transmis de Larisa Iordache, după ce s-a retras din finala olimpică de la bârnă: "Durerea este peste limita mea de suportabilitate ca om"

Larisa Iordache, una dintre ultimele speranţe ale României la o nouă medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo, s-a retras din finala olimpică de la bârna.

de Redactia Observator

la 04.08.2021, 09:51

Vezi și
  • Larisa Iordache s-a retras din finala olimpică de la bârnă, din cauza unei accidentări la gleznă.

Larisa a forţat în calificări şi a avut al patrulea rezultat, la mică distanţă de sportivele de pe locurile 2 şi 3. Din păcate, durerile de la gleznă au împiedicat-o să mai concureze şi în final.

Larisa Iordache s-a retras din competiţie după ce a încercat o serie de mişcări la încălzire şi a transmis staff-ului că nu poate să împingă în piciorul cu probleme, astfel că există riscul ca accidentarea să se agraveze.

Larisa Iordache, mesaj tulburător pe Instagram

Larisa Iordache a ratat, astfel, ocazia de a-şi trece în cont o nouă medalie olimpică, a doua după bronzul obţinut cu echipa la Londra, în 2012. Sportiva noastră a părăsit arena în lacrimi, iar apoi a transmis un mesaj tulburător prin intermediul paginii personale de Instagram, mesaj pe care îl redăm integral:

"Nu vom înţelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniştit spre ce vrei tu să faci. Am încercat şi am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit. Durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om. Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine şi pentru fiinţa care m-a împins pe drumul acesta, fiinţă care, din păcate, nu mai este lângă mine şi nu mai pot obţine un cuvânt de încurajare de la ea, însă ştiu că am iubirea necondiţionată a familiei mele. Vă iubesc! Este greu, greu, pentru că, de data asta, chiar am crezut că o să fie bine totul. Însă, drumul nu se opreşte aici, cu această şansă nefructificată. Momentan pun puţină pauză şi o iau de la capăt când o să fiu pregătită să reiau totul din punct de vedere paihic, cât şi fizic. Antrenorilor mei vreau să le spun că îi iubesc pentru că, indiferent de situaţie, ei au crezut în mine şi în tot ceea ce am făcut. Şi pentru că au pornit cu mine pe drumul acesta chiar când nu aveam pe nimeni lângă noi. Şi vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat şi m-au încurajat".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Jocurile Olimpice de la Tokyo » Mesajul transmis de Larisa Iordache, după ce s-a retras din finala olimpică de la bârnă: "Durerea este peste limita mea de suportabilitate ca om"